• (+383) 44 666 565
  • info@antracit.biz

Antracit LLC by Tekno Trade

ANTRACIT LLC eshte kompani e cila mirret me shitjen me shumice dhe pakice te akcesoreve te mobiljeve dhe kuzhinave, te dyerve te dhomave , veglave te punes dhe materialeve te imeta ndertimore. Antracit LLC eshte kompani familjare e themeluar nga drejtuesit e Tekno trade, me lokacion te rri, dhe me shume distribucione me ekskluzivitet si Yuma kilit, Sofuoglu, SGS, Norton, CAGSAN, Domodek, RBT etj

8000

Produkte

200

Aksesorë për kuzhina

100

Lloje të dyerve

10000

Vegla të punës